برگزاری مسابقه ی آشپزی در ندامتگاه مرکزی کرج

به گزارش روابط عمومی ندامتگاه مرکزی کرج: به مناسبت میلاد حضرت زهرا(س) و روز مادر، مسابقه ی آشپزی کارکنان زن ندامتگاه مرکزی به همت اداره فرهنگی و تربیتی ندامتگاه کرج برگزار شد.

بنا بر این گزارش احمد شربتی علائی ،رئیس اداره فرهنگی و تربیتی هدف از برگزاری این مسابقات راگرامیداشت روز زن و ترویج استفاده از غذاهای سنتی و اصیل بجای فست فودها و ایجاد شور و نشاط در بین کارکنان خانم عنوان کرده است .

در پایان مسابقه، داوری بر اساس طعم ، کیفیت و پخت مناسب و تزئین غذا صورت گرفت که خانم سیده زهرا سادات رسول مقام اول و خانم فرشته بنی آدم مقام دوم و خانم فریبا میرزائی مقام سوم را کسب نمودند.

نوشتن دیدگاه

آدرس پست الکترونیک شما منتشر نخواهد شد.لطفا فیلد های که دارای ستاره هستند را پر کنید *

*

رفتن به نوار ابزار